Zegening van motoren in Sint Willebrord

Van 14 tot en met 17 mei organiseerde de motorclub de V Twin Bikers uit
St Willebrord de motor avond 4daagse.

Een geweldig evenement waarbij de kerk van Sint Willebrord centraal staat.
We zoeken in het leven vrijheid, snelheid, schoonheid en een gedragen verantwoordelijkheid voor het samen leven onderweg.
We worden hierin ondersteund door Sint Christoffel, beschermheilige van de reizigers. De naam Christoffel betekent Christus-drager.
Op 14 mei worden de motoren met hun bestuurders, en misschien ook wel medereizigers, gezegend om beschermd en goed voorbereid op weg te gaan.
De reis onderweg is onze eigen verantwoordelijkheid, maar laten we ook Sint Christoffel vragen om met ons mee te reizen zodat we ook weer behouden thuis mogen komen en tevreden terug kunnen kijken op vier prachtige dagen.
Het goede doel is geheel bestemd voor de restauratie van de Sint Willebrorduskerk. In de volksmond vaak ‘onze kerk’ genoemd.
Láát het ook onze kerk zijn die mag blijven stralen in Sint Willebrord en laten wij een betrokken gemeenschap zijn die rondom de kerk blijft staan en deze een warm hart toedraagt.
Als pastoor ben ik de motorclub de V Twin Bikers uit St Willebrord dankbaar voor hun geweldig initiatief en wens hen veel reisgenot voor de toekomst.
Bovenal wens ik eenieder een veilige reis!
Pastoor Hans van Geel

Klik hier voor de foto's

Geplaatst op 22-05-18

Huwelijk